Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/101-5497

 

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Eestwood Faműhely - Németh Adrienn ev.
Cím:
5008 Szolnok, Krúdy Gyula u. 34.
Telefon:
Áruház neve:
eestwood.unas.hu
Adószám:
56683512-1-36
Nyilvántartási szám:
55355908
Bankszámlaszám:
10404993-71515152-49491013
Kapcsolattartó neve:
Szeberényi Attila
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-30/101-5497
Kapcsolattartó e-mail címe:
A minimum rendelés összege:
Bruttó 1 Ft
Szállítás
Foxpost csomagautomatába (60cm-es hosszméretig)
foxpost_hu_xlsx_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 590 Ft
DPD futárszolgálat
dpd
A DPD Európa egyik vezető csomag szállítmányozási szolgáltatója.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
2 390 Ft
Fizetés
Előre utalással
A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti.
Megrendelését követően visszaigazolást küldünk Önnek , melyben feltüntetjük megrendelése azonosítószámát, és az átutaláshoz szükséges bankszámlaszámunkat. Megrendelését a vételár számlánkon történő jóváírását követően teljesítjük. Az átvételkor természetesen nem kell már fizetnie a csomagért.

A közlemény rovatba kérjük tüntesse fel a megrendelés azonosítóját!
Utánvétellel (+500Ft)
Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az “Utánvétellel” fizetési módot.
Fizetés Csomag automatánál, illetve a futárnál.
Csomag automatáknál a teljes biztonság és átláthatóság érdekében csakis bankkártyával lehet fizetni.

Bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetésLehetősége van a vevőnek a megrendelése értékét bankkártyával kiegyenlíteni a pénztárban. A webshopban Paylike fizetési rendszert használunk.Elfogadjuk a Visa, Mastercard és Maestro kártyátípusokat (Visa Electron, Visa-Dankort, céges bankkártya, betéti kártya, hitelkártya).A fizetési ablak 3-D Secure biztonsági funkcióval rendelkezik, a felhasználó banki és személyi adatainak biztonsága érdekében.A 3-D Secure egy protokoll, aminek célja az online kártya tranzakciók csalás elleni biztonságának növelése.A biztonsági szolgáltatás a Visa-nál “Verified by Visa”, a MasterCard-nál pedig a “MasterCard SecureCode” néven működik.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!